Att arbeta på Qing

På Qing inser vi betydelsen av den ”mänskliga” delen av vår verksamhet. Vi lägger inte bara stor vikt vid vilka våra kollegor är som personer, vi tycker också det är viktigt att varje individ får arbeta utifrån sina styrkor. Vi gillar teamwork, och det är när vi kombinerar våra olika styrkor som vi uppnår något stort och har som roligast tillsammans.

Vi tycker det är viktigt att investera i våra medarbetare, eftersom vi är vår största tillgång. Som en av våra kollegor en gång sa: ”när man arbetar som konsult på Qing blir man aldrig sedd som en produkt, alltid som en person”. Mjuka färdigheter är minst lika viktiga för oss som din utbildning och erfarenhet, och vi arbetar ständigt med att bli lite bättre versioner av oss själva. Personlig utveckling och kompetensutveckling är något som vi prioriterar, och vi har en öppen och hängiven feedbackkultur där vi genuint bryr oss om varandra.

Qing ägs delvis av våra anställda. Det betyder att när du arbetar på Qing kommer du inte ”bara” vara en konsult, du kommer också få möjlighet att vara med och sätta strategier för bolaget, utforska dina styrkor och intressen genom bolagsutveckling och tillsammans dela frukten av våra ansträngningar.