Branscher

Vi arbetar med kunder inom flera olika branscher, som alla har en sak gemensamt: de verkar inom en reglerad miljö där det finns krav på ledningssystem och produktgodkännande att förhålla sig till.

Majoriteten av våra kunder finns inom life science-branschen, varav de flesta arbetar inom det medicintekniska området. Kunderna är vanligtvis tillverkare, distributörer, importörer eller underleverantörer av medicintekniska produkter. Våra konsulter har tillsammans jobbat med alltifrån enklare klass I-produkter till komplexa klass III-produkter. CE-märkning av medicintekniska produkter, Regulation (EU) 2017/745 (MDR), 21 CFR Part 820, ISO 13485 och ISO 14971 är vardagsmat för oss. Vi ser till att det blir det för dig också!

Qing har många års erfarenhet av att arbeta med kvalitetsledning inom fordonsbranschen. Våra kunder här kan vara stora lokala jättar, små underleverantörer av komponenter, och allt däremellan. Vi har även gedigen erfarenhet av regelverk för cybersäkerhet inom fordonsbranschen (UN R155 och R156), och framgångsrik implementering av ledningssystem som hanterar detta.

Våra kunder inom övrig industri är vanligtvis tillverkande bolag som gör alltifrån appar till vindkraftverk och robotar. Här kan vi hjälpa till med kvalitetsledningssystem, cybersäkerhet, tolkning av krav och standarder, avvikelsehantering, och mycket mer.

Vill du veta vad vi hjälper våra kunder inom de olika branscherna med?
Läs mer om våra tjänster här.